5 de Marzo 2004

Coses que em fan ràbia (I part)

Bé, com tots vosaltres ja sabreu sóc una persona rabiosa de mena...Mira, hha qui neix conformista i hi ha qui neix toca-collons...i jo sóc de les segones.
Avui ha estat un dia bastant ompletet pel que a "ràbies" es refereix...
Aquest matí he anat a la meva EX-escola (vgis remarcat el concepte EX com a signe de que a mi m'hi veuràn molt poc per allà a partir d'ara)a buscar el meu títol de batxillerat, que per alguna estranya raó ha trigat gairebé dos anys en arribar. Total que arribo allà i el molt honorable Sr director m'ha fet un questionari acompanyat d'una roda d'identificació per decidir si em deixava passar o no. Va el tio idiota i em diu..."qui ets?" Ara resulta que al senyoret li agraden les endevinalles, si es que per sort o per desgràcia ell ja sap qui sóc (noms i cognoms inclosos). En fi que he aconseguit passar la censura prèvia per estar-me uns tristos 10 minuts de pati parlant amb alguns dels meus profes (bé, amb 2, i crec que els únics que m'han apreciat alguna vegada). 10 minuts dels que m'han sobrat 20 així que...
CONCLUSIÓ de la premissa 1: El director de l'escola em fa cada dia més ràbia

2. Vaig a sopar al Pans & Company amb els meus pares. Tots (sense faltar al respecte) sabem com d'aturadets són els treballadors de tan "meravellós" lloc....Doncs avui s'han superat.
Com a bona catalana que sóc, sempre vaig amb el meu val descompte a la mà i avui en tenia 3. Faig la meva comanda, entrego els dos vals que tenia que entregar pim-pam-pim-pam....Fins aquí cap problema. La crisi ha vingut quan va el meu germà amb el val restant i demana dos entrepans més...i li diuen "el vale está caducado hace 5 dias"´Algú em pot dir des de quan controlen això al Pans?. Bé, de totes maneres, tot i la cara de despreci del noi, he replicat dient que acabava de fer jo una comanda amb els mateixos vals i l'altre noi me'ls havia acceptat; resposta: cara de bleda. Bé fins aquí la cosa és lícita. Tot i que m'he sentit una mica malament, perquè semblava que volgués timar al tio xulo aquell... per dos tristos entrepans.
Al meu darrere arriben uns nois i el saluden "hola X" "Ei hola, que voleu?" I els dona dos vals descompte que tenia allà asota davant dels meus morros....PERÒ ÉS QUE TINC CARA D'IDIOTA O QUÈ?????

Escrito por GMMA a las 5 de Marzo 2004 a las 11:12 PM
Comentarios

Però pq hi vas al Pans? Si t'expliqués el que vaig veure un dia ja no hi tornaries, t'ho asseguro!

Escrito por Anna a las 7 de Marzo 2004 a las 01:11 AM

¿cara de bleda? Voy a empezar a usar esa expresión :P

Escrito por Rear Window a las 9 de Marzo 2004 a las 12:21 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?