13 de Marzo 2004

Cop d'estat mediàtic

IMPRESSIONANT, el nerviosisme creat en el PP avança a mesura que s'acoten els elccions, unes eleccions maleïdes. Quina mena de manipulació mediàtica i electoral estàn duent e terme? Perquè TVE no parla del policia que ha assasinat un flequer que s'ha negat a penjar un cartell contra ETA posant en dubte la versió del Sr Acebes? Perquè compareix el senyor (digues-li senyor, digues.-li...) Rajoy? Ens trobem en una jornada de reflexió, bé que a Izquierda Unida ningú ha dit res, bé que des del PSOE s'ha respectat aquesta jornada, les compareixences les ha fet el senyor Pérez Rubalcaba i no el presidenciable el Sr. Zapatero.
Ja us dic ara que no sóc socialista i per tant no titllaria doncs, les meves afirmacions d'electoralistes.
Estic flipant, mai mai mai hagués imaginat que aquest govern ens faltaria al respecte fins aquest punt, me n'avergonyeixo.
I dic, a tots els qui em coneixen i no són catalans:
Los catalanes NUNCA i digo NUNCA JAMÁS hemso defendido a ETA ni lo haremos NUNCA. Los asesinos lo son, sean españoles o de qualquier otra nacionalidad. Y estamos HARTOS de que se rían de nosotros y nos tomen el pelo insultándonos a cada momento, creo que hemos demostrado SOBRADAMENTE nuestra solidaridad, que lástima que ahora, algunos se empeñen en destrozar nuestra moralidad para justificar su inmoralidad.

(me voy, a las 10 hay cacerolada CONTRA los atentados)

Escrito por GMMA a las 13 de Marzo 2004 a las 10:00 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?