14 de Marzo 2004

La Verguenza del oficio y del mundo

Señor (si es que se le puede dar esa calificación) Urdaci,
No entiendo quién fue el degenerado que le nombró director y máximo responsable de los servicios informativos de RTVE porque desde entonces siento vergüenza de lo que en su emisora se lleva acabo. Lejos de informar a la opinión pública española usted se dedica a envenenar todo cuanto ocurre en nuesto país. Déjeme que le haga una pregunta: ¿USted estudió en alguna facultad la licenciatura de periodismo? Porque si lo hizo, sus profesores debena vergonzarse de usted.
No entiendo como puede alguien ser tan ruin, y creame, sólo espero que, si cambiamos el gobierno incompetente y manipulador que a dia de hoy aun no ha tenido la dignidad de dimitir, pues espero que usted no sólo desaparezca de RTVE sino que espero que acabe en prisión por manipulación informativa y por el descrédito del que muy amablemente ha dotado a la profesión.
Incompetentes como usted merecen estar junto aquellos que matan, porque usted mata la conciencia de la gente que le escucha
Atentamente,
Gemma

Escrito por GMMA a las 14 de Marzo 2004 a las 02:49 AM
Comentarios

Si, estudió en la Universidad Privada que el Opus Dei tiene en Navarra.


Eso no lo explica todo, pero aclara bastante.

Escrito por Germán a las 14 de Marzo 2004 a las 03:18 AM

L'anàlisi de la jornada. i no parlo de futbol.


La manipulació, el PP i Urdaci.

Durant els vuit últims anys hem estat sotmesos a una manipulació informativa per part del Partit Popular. Aquesta tesi s’ha reforçat durant l’últim any i sobretot aquest últims dies amb els atemptats de Madrid.
El cert és que Aznar i els seus companys de partit van procurar des del primer moment fer-se amb mitjans propers a ells i així poder controlar de certa manera a la gent.
Ens fixem en el cas de les televisions.
Per una banda teníem Antena3, que pertanyia al grup Telefónica. El fins ara president del govern va privatitzar aquest grup de comunicació i es va encarregar de deixar-lo en mans d’un company seu d’escola: Juan Vilallonga, que després va dimitir.
Per altra banda trobem TVE. La majoria del PP en el Congrés ha donat al partit també el control de la televisió estatal, amb les posteriors conseqüències.
En els dos últims anys hem pogut gaudir de diferents exemples de com TVE i Alfredo Urdaci, al capdavant dels serveis informatius, han manipulat la informació .
El primer va ser la vaga general del 20-J. Tot i tenir un seguiment majoritari, la cadena estatal no va fer gaires ressenyes. Com si res hagués passat. Els sindicats UGT i (l’anomenada per Urdaci) CC.OO. van denunciar el fet i van portar-ho fins l’Audiència Nacional, que va fer rectificar el director d’informatius.
Després va venir la crisi del “xapapote” i la guerra d’Irak. I com a exemple, ridícul però gràfic, va venir l’arribada de la fins ara ministra de cultura, Pilar del Castillo, a Oviedo per la celebració dels premis “Príncipe de Asturias”. La ministra va arribar entre les xiulades de disconformitat del públic assistent. Alfredo Urdaci va informar que la gent aplaudia entusiasmada l’arribada de Pilar del Castillo i fins i tot ens va deixar als telespectadors uns minuts per tal d’escoltar aquest “so ambient”.
Però la gota que ha fet vessar el got ha estat fa només uns dies. Urdaci ha tornat ha ser el “portaveu” del PP, durant la crisi que hem sofert tots amb els atemptats de Madrid.
Tot i confirmar-se cada vegada més la sospita que els causants dels atemptats eren Al-Qaeda, TV1 dubtava aquesta opció i seguia apostant per ETA. Però a més a més també va fer campanya durant la jornada de reflexió canviant la seva programació de dissabte per emetre el documental Asesinato en febrero. Un film sobre la barbàrie etarra.
Després de la jornada d’ahir esperem que tot aquest clima no es torni a reproduir. El PSOE ha d’aprendre dels errors comesos pel PP. A més no té la majoria absoluta i això significa pactar i amb conseqüència una mica de pluralitat política. Que aquesta pluralitat política, doncs, sigui també informativa.

Escrito por Rebeca a las 15 de Marzo 2004 a las 03:04 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?