14 de Abril 2004

Qui va dir que els dimarts 13 éren dies de mala sort?? (Jon Sisitiaga, quin gran periodista!!)

Doncs això mateix. Ahir va ser 13, i crec que va ser un dels millors dies que he passat des de que estic a la universitat. Vaig gaudir com una "enana" i haig de donar les gràcies a tots aquells que van ajudar a que fos un dia tan genial.
En primer lloc el Fora d'hores, no ho sé, ho sento molt ,dec estar malalta, però després de 4 hores i mitja allà fotuda crec que va valer molt el que vam fer, jo em vaig sentir satisfeta, amb mi mateixa i amb tots els que m'envoltaven. Gràcies a l'Anna, a l'Isaac, a la Rebeca i al Marc.
Després a la tarda la conferència del Jon Sistiaga....quin gran home!! (en tots els sentits!!). Dues hores de xerrada que se'm van passar volant, ja podrien ser això les classes de periodisme a la facultat!!! Crec que ahir vaig aprendre més que en tot el semestre. Un tio proper, simpàtic, que ens va tractar com a professionals pràcticment. un home que creu en el periodisme profundament i que aconsegueix transmetre aquell sentiment....relament IMPRESSIONANT. No sé, espero que aquest sigui el primer de molts "dimarts 13" perquè...
Una injecció de moral no va gens malament a ningú!!

Escrito por GMMA a las 14 de Abril 2004 a las 11:30 PM
Comentarios

Hola!
doncs si Gemma tens tota la rao del món el 1r dimarts 13 d la història en q les coses van de cara i no de cul.
2 coses. Gemma jo t'estimo molt però tu a mi nooooo tia :( has escrit el nom d tothom en majuscula i el meu en minusculaaaaaaaaaaaa.
cosa 2 stic d'acord amb tu amb lu del JON SISTIAGA i a veure si puc posar l'entrevista del metro ok apa pos aki keda dit!


Escrito por Rebeca a las 15 de Abril 2004 a las 11:50 PM

Qué gran hombre! Estoy deacuerdo contigo. Mi madre es enfermera, y hace un mes le hizo un reconocimiento médico a Jon. Yo le di a mi madre el libro de "Los ojos de la guerra" en el que Jon participó, y me lo dedicó dándome algún consejo: "Hay 3 factores en este mundo del Periodismo: Preparación, motivación y suerte. Si consigues los 3 serás una gran periodista". Los comparto contigo, para que tú también llegues a ser una gran periodista. Besitos!!!

Escrito por Bea, Pink Addict a las 23 de Abril 2004 a las 03:26 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?