22 de Abril 2004

Positivisme amb "profunditat de camp" (uns tres dies per davant, tres dies per darrere, aprox.)

Senyores i senyors haig de fer-los coneixedors d'un estat sense precedents a la història de la humanitat. Estic en època positiva!!! Si, si, ja sé que no us ho creureu però és veritat. Segueixo alterada (com deia en el meu post anterior) però estic molt encoratjada, mira tu per on. Tinc ganes de fer coses i de passar-m'ho bé fent-les!!
Així es que és el vostre moment, si teniu que parlar amb mi d'algún tema "espinós" o si esteu deprimits és el moment dieal epr re´`orrer a la meva personeta, però penseu que això és com les rebaixes del Corte Inglés i que no duren massa així que vosaltres mateixos/es...
Penseu que a més a més estic en període de tranquilització personal, és dir els meus nivells d'alteració estàn sota mínims i estic contenta.....
segur segur que és "l'efecte St Jordi" (el millor dia de l'any, el més maco, hauria de ser la diada de Catalunya...que seria hora d'anarla canviant...)

Escrito por GMMA a las 22 de Abril 2004 a las 12:23 AM
Comentarios

Que be,una mica de positivisme.I no estic depre ni res,pero he pensat que un post així be mereixia una resposta,igual de positiva.Yepa!
I crec que la diada hauria de quedar on es.No hem d´oblidar que som un pais vençut.Sense dramatismes ni res,que alló va passar fa uns segles.Que hi farem,.
.Pero es cert que Sant Jordi es un dia preciós.Tant de bo que faci un dia maco.
Soc un despistat i no t´havia vist mai a zl,intentare seguirte.Gracies per escriure en català.
Salutacions de la Costa Brava.

Escrito por persona a las 22 de Abril 2004 a las 12:56 AM

Necesito saber (pero ya) qué significa "maco" o me quedaré sin comprender el texto completo!!!

Nena, aprovechando la tesitura te pido que escribas un textito así de buenrrollista todos los días. Me ayudará a quitarme de encima el bajón pre-recta final de curso. (y si haces alguno en castellano, mejor...jejeje)

¡Besos!

Escrito por Rear Window a las 23 de Abril 2004 a las 01:28 AM

Gemita!!! QUÉ ALEGRÍA LEER TU COMENTARIO!!! No me podía creer que fueses tú!! La verdad es que me he llevado una gran sorpresa =) Nena, agregame a tu msn: yquebiennoslopasamos@hotmail.com y hablamos, que tengo muchas ganas de saber qué tal te va. Y coincido con Ire, a ver si te animas a escribir algún post en castellano y así nos dejas disfrutar de ti a los no catalanhablantes =) Un besito muy fuerte!!!

Escrito por Bea, Pink Addict a las 23 de Abril 2004 a las 03:20 PM

MACO = bonito
No os preocupéis chicas si yo sé que sois muy listas!!! (pero prometoe scribir algun texto en castellano, excepto el q escribiré ahora mismo, porque al ser de la diada de St jordi....pues tb quedaría un poco incoherento con todo el post...) de todas maneras ya sabéis que cualquier duda la soluciono y si alguna vez queréis que traduzca el post completo tb lo haré con mucho gusto :-D

Escrito por GEmma a las 24 de Abril 2004 a las 02:21 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?