3 de Mayo 2004

Els ordinadors...aix! els ordinadors...

O jo sóc inútil o com una cèlebre persona va dir en un programa d'estiu ( és a dir, jo) els ordinadors i d'altres aparells electrodomèstics s'han tornat en la meva contra.
La cosa va anar més o menys així,
dijous, 29
estava jo conectada a internet i per no faltar al costum l'ordinador se'm va penjar com 3 o 4 vegades, així que vaig prendre una decisió ferma: haig de formatejar l'ordinador.
divendes, 30
Em llevo i agafo un CD , vaig a gravar tot allò susceptible de passar a la posteritat i que en la seva gran part es troba emmagatzemat en aquell calaix de sastre (que també calais desastre, quin gran gag!) que acostuma a tenir tothom i anomenem simple i llanament "mis documentos".
Un cop fet tot el procés que em va fer perdre tot el matí vaig formatejar l'ordinador.
diumenge, 02
A veure qui és el llest que reinstala els programes: el sr José Villaverde (és a dir, el meu pare). El bon home m'explica com haig de posar el sempre "meravellós" Windows XP i ho faig.
Sorpresa!! El CD- document històric no es pot obrir: treballs de la universitat, projecte de ràdio, músiques, etc, etc, etc. Inutilitzats pels segles dels segles, amén.

He perdut el compte de les vegades que he arriabt a formatejar el meu ordinador aquest cap de setmana i a intentar recuperar alguna cosa d'aquell CD que de fet no contenía cap doument necessari per la supervivència de la humanitat però cony! Jo el encessitava.
Per fi avui, un home amb molta paciència (el meu pare altre cop) s'ha assegut davant el meu ordinador després de no sé quantes hores treballant i ha aconseguit instalar el sempre prehistòric però apanyadet Windows 98 que m'ha permès recuperar tots els documents del meu CD, però hem arriabt a una conclusió clara: el meu ordinador, tècnicament està fet una emrda, s'ha penajt altres mil vegades i es veu que és com un cotxe, té un ventilador uqe actualment ha decidit deixar de funcionar.
Conclusió: he perdut tot el cap de setmana (o millor dit, del mega-pont que he tingut) intentant arrglar un ordinador que demanava a crits una visita al informàtic. A la merda la tecnologia i el Sr Bill Gates!!

Escrito por GMMA a las 3 de Mayo 2004 a las 08:25 PM
Comentarios

jajajjaj....el teu ordinador i el meu són de la mateixa família! el meu no reconeix l'entrada de CD's , es penja cuan li dones cuatre ordres seguides i es superlent. realment m'ha colmat la paciéncia. el més absurd que he arribat a archivar es una carta al meu oncle, fotos de cabres i alguna que altra recepta de cuina.
una abraçada

Escrito por alba a las 5 de Mayo 2004 a las 10:49 PM

!Hola hola holaaaa¡
¡Espero que tu ordenador no haya perdido, o sea, mis maravillosas intervenciones radiofónicas desde los lugares más recónditos de la Tierra, a bordo del Jeep!
En fin, que me despido hasta la semana que viene...
¡Adioooooooos!

Escrito por Marisol a las 26 de Mayo 2004 a las 10:59 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?