17 de Octubre 2004

Aquesta s'està colant...

La rebeca diu que em quexio molt, la meva família tb ho creu....vale, ho accepto, sóc protestona de mena i que haig de fer? Si no ho fes no seria jo...així que un cop més en la meva dilatada carrera com a protestona 1ª de Barcelona i rodalies em disposo a queixar-me un cop més...
Aquest amtí he anat de compres amb els meus pares perquè el meu germà marxa d'excursió dilluns i calia comprar algunes cosetes que li faltaven, total que per una altra cosa que no tenia res a veure amb les colònies del meu germà (i per tant no sé pq us ho he explicat) hem entrat en una casa d'aquestes mal anomenades botigues de 0'60 euros. Hem comprat un celo, unes flors de colors i un mocador pel coll de ratlletes de color blau (sí Anna, ara ja no et prendré el teu mai més ;-)) ; com que el mocador era per mi soleta li he dit a la meva mare: "ja el pago jo" i m'he col.locat al seu darrere una mica més tard de que ella es posés a la cua, en aquestes que sento que la dona del darrere (de la cua) li diu a la dona que anava amb ella (la dona era gran i aquesta 2ª de a bordo suposo que era la seva filla) -a cau d'orella- "compte que aquesta s'està colant!" i jo, que tinc una orella horrorosa però una oida prou fina ho he sentit i com que sóc poc xula m'he girat i li dic : " senyora no m'estic colabnt, aquesta senyora d'aquí al davant és la meva mare i anem juntes" haurieu d'haver vist la cara que se li ha quedat a aquesta iaia (amb tots els meus respectes cap a les iaies del món eh?)...
Ho sento molt, ni treballant al'hospital, ni anant amb metro, ni comprant en un todo a cien acceptaré que la 3ª edat d'aquest país vagi considerant que "els joves óm el pitjor", igual que jo intento no generalitzar amb ells , que facin el mateix esforç amb nosaltres que al cap i a la fi estàn vivint d'una pensió que els hi paga la joventut que treballa, ja està bé!

Escrito por GMMA a las 17 de Octubre 2004 a las 01:31 AM
Comentarios

Pues lo piensan. Y yo creo que es porque están resentidos y resentidas de que ya no son jóvenes y lozanos como nosotros.
Que me lo digan a mí, que viajo todos los dias en un autobús lleno de abueletes que se bajan todos en el ambulatorio. Las riñas porque la gente se cuela y no les deja el sitio y mil cosas más están a la orden del día. Pues yo ya estoy harta, y si puedo, usando mi agilidad, me cuelo.

(Uh, creo que me he puesto en un plan demasiado combativo... :P)

Escrito por Rear Window a las 22 de Octubre 2004 a las 02:05 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?