1 de Diciembre 2004

Per un estoig "guarrillu"

Cada dia al.lucino més amb la gent de la meva facultat... de fet, més que al.lucinar cada dia em fan més llàstima perquè pel que sembla no tenen prou diners per comprar-se un trist pilot de color negre...
Resulta que fa cosa d'un mes, més o menys, vaig perdre el meu estoig blau cel de pana "guarrillu" 8perquè no ens enganyem...l'estoig estava fet una soberana porqueria i de blau cel ja no tenia gaire). El cas que que jo, amb la bona memòria que em caracteritza vaig oblidar l'estoig en algún punt inexacte de la facultat precisament l'únic dia de tot el semestre que no vaig haver d'utilitzar-lo.
El cas és que no va haver manera humana de trobar-lo, ni a consergeria, ni als estudis de ràdio, ni enlloc...total que avui vaig a demanar epl despatx d'un professor a consergeria i em trobo el meu estoig allà, com si fos l'última tongada d'ofertes de les rebaixes, en una capsa amb un altre munt d'estoigs el meu: guarret, aixafat... i això després d'un mes!! El millor ha sigut obrir-lo pq no estava buit, els "xoriços de mitja merda" que el van segrestar durant uns quants dies (en els que jo em vaig fer íntima amiga de la consergera de torn) i em van prendre dos bolis pilot que tenia (un de negre i un de morat), un boli vermell, les mines del llapis i el regle de metall. encara els hauré de donar gràcies epr haver deixat els meus dos tristos bolis bic, el tipp-exx gastat i el subratllador sec...quina amabilitat mare meva!

Escrito por GMMA a las 1 de Diciembre 2004 a las 11:50 PM
Comentarios

Pues si te cuento yo lo que perdí (bueno, lo perdió Germán) una vez en la Facultad... Un sobre con un par de fotos mías en bikini que le regalé. ¡Y apareció!
Y es que en mi Facultad, todo funciona mal salvo el tema de objetos perdidos. De hecho, como innovación de este curso, tenemos en cada conserjería a una "conserja" que antes te buscaba los objetos y ahora te envía a un armarito-archivador tipo Benetton, donde en los cajones pone "ropa", "libros", "carpetas", "de todo"...

Escrito por Rear Window a las 2 de Diciembre 2004 a las 07:56 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?