15 de Octubre 2004

Plats del dia a escollir: amenaces complertes o presó per terroristes

realment cada dia em quedo més meravellada de la justícia i la política espanyola. Avui sense anar més lluny he quedat extasiada (per malament) amb el telenotícies migdia (que és l'únic q tinc temps per mirar i només 2 dies a la setmana; el món està fet pels qui treballen de matí!). Sento que 4 grans cuiners del País Basc (entre ells en J.M.Arzac i en Karlos Arguiñano) seràn citats a declarar per col.laboració amb banda armada (gran eufemisme per parlar d'ETA a Espanya).
La cosa és que aquests professionals de la cuina reconeguts arreu del món (suposadament) van pagar l'anomenat "impost revolucionari" que ETA els va demanar a canvi de no cometre cap acte en contra d'ells i/o dels seus negocis. Com que el senyor Otegui (un home que el dia de l'11-M ningú se'l va creure i avui per avui sembla que la seva paraula va a missa- "ni tanto ni tan calvo" que diuen els castellans) ha dit que aquesta gent ha pagat l'impost en qüestió, el jutge que porta el cas de les detencions etarres dels darrers dies diu que els cridarà a declarar bàsicmaent per defensar-se de les acusacions de col.laboració amb banda armada.
Ja ho diuen ja que els toros des de la barrera són més macos; tu diràs, un senyor que viu a Madrid (amb tots els meus respectes a aquest bon home i a tots els amdrilenys) acaba de dir a aquesta gent que una de dos, o bé es sotmeten a les amenaces terroristes i nostro senyor ja proveirà o bé s'enfronten a una condemna a la presó (que sí, que ja sabem que tenen els calers suficients per pagar fiances etc, però qui els restablirà la seva posició després d'un escàndol d'aquest tipus ara que el món ha descobert la sopa d'all i ha decidt creure's que hi ha terrorisme a tot arreu??).
és a dir: o perill de mort o presó. EPS! i contents eh?? perquè asobre què ens deixen escollir....

Escrito por GMMA a las 15 de Octubre 2004 a las 12:02 AM
Comentarios

Bueno, ahora está candente el tema de los cocineros, pero por lo visto ésto del impuesto revolucionario ya ha pasado anteriormente con empresarios. Y muchos de ellos han tirado por la calle del medio: irse de su tierra. La verdad es que es un dilema.

Escrito por Rear Window a las 22 de Octubre 2004 a las 02:08 PM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?