7 de Octubre 2004

Normal...NORMALÍSIMO

Dels creadors de Dani...Danissimo arriba...Normal...normaíssimo (qui no entengui el gag....deures anar a veure al cine: Escuela de seducción).
Per la meva frustració personal, i després de 1 setmana a 3r de periodisme he descobert que contra tot pronòstic sóc una persona normal...però tan tan normal que faig fàstig... La veritat és que m'estava mal acostumant a l'adjectiu "rara" que em posaven atot arreu on anava i suposo que al final li vaig pillar el gustillo i tot "potser fins i tot ets una miqueta especial" m'enganyava a mi mateixa... Que pq??? M'explico:
- Quina és l'especialitat que atreu més a la gent de periodisme? la política; especialitat que jo, casualment he escollit.
- Quin és el mitjà per excel.lència a la facultat de ciències de la comunicació? La ràdio...ostres!! el meu mitjà predilecte...
- Sempre hi ha algú q fa abans que jo la pregunta que estava pensant; per tant era una pregunta normal.
-Sempre hi ha algú q ha fet la mateixa deducció que jo davant un problema, pq? Pq era una solució normal
- Sempre que jo vaig a un lloc, tothom hi ha estat, pq? Pq era un lloc normal
- M'encanta un llibre, normal...a tothom que l'ha llegit li ha agradat
- Arribo tard, normal...aquell di ha passat alguna cosa que ha fet que tothom arribés tard....normal

Companys i companyes...fins ara havia pensat q era algú però no...avui he descobert que sóc un puntet dins una massa de normalitat.... suposo que si més no serà una cosa NORMAL.

Escrito por GMMA a las 7 de Octubre 2004 a las 01:01 AM
Comentarios

El colmo de la normalitat!
Li demano a una amiga meva de Madrid que em faci una col.laboració en una secció d'un programa de ràdio l'any passat...la secció en qüestió consisteix en parlar de llocs on suposadament està de viatge per parlar-nos de la gent del país.... Nova temporada, 2004-2005...ja no fa aquesta secció amb mi y una companya de classe seva li demana que col.labori en una secció al seu pprograma.... endivineu de que anava la nova proposta??

Escrito por Gemma a las 7 de Octubre 2004 a las 01:08 AM

buenu si dsprs d Dani danissimo (c'est à dire (xq se q saps frances Gemma) Javier Veiga) ara arriba Gemma Gemmíssima.
be parlant d scuela d seduccion una cosa o varies dpn com s'entengui. be la peli més q res es 1 anunci ambulant no ens enganyem xo val la pena veure-la no+ x veure la cara d satisfaccio d la Gemma en els primers 2 minuts d peli on el javier veiga colma tota la pantalla i xq no dir-ho tb x veure la cara d la Gemma quan va sortir el pablo MArtin (no ho neguem Gemma akell xulo piscines sta bo, te nas i muscul q + es pot demanar?).
be dsprs d dir aixo vull respondret a lu altre.

be akesta normalitat q tu dius pot ser bona. millor ser normal q ser subnormal com cert president dls EUA (digali george digali bush).
be, Gemma no se com tens els nassos (si pot ser del Santi Millan) d dir q ets normal. t'enrecordo q a la uni pertanys a 1 grup tan normal com els dels frikis (es a dir grup en el qual m'hi fico jo tb i a + a + als d+ tot i q no vulgueu reconeixer q som 1s frikis, q s'ho passen be, sí, xo frikis al cap i a la fi).
be x altra banda crec q no ets normal xo tp ets rara. + be (i els altres staran d'acord amb mi) crec q ets special. cadascu t la seva funció en aket món iaixo es el q fa q sigui diferent i special.
be potser hi ha moltes noies rosses, sí. potser hi ha moltes noies xiodistes, tb. potser hi ha moltes xsones q els hi agrada la politica i la radio, no et dic q no. potser a la classe hi ha xsones afins en quant a pensament... però d'entre elles et diferencies xq? doncs x 1 simple rao: ets la Gemma.
aixi q ja t'stas treient akesta idea del cap d q ets normal, rara o lu q vulguis ser ok?

ah i no+ x avui i sense q serveixi d precedent i com diu el gran filosof Pere Oriol Costa:" ningú q faci akesta assignatura (comunicacio i politica) pot ser normal! "

aixi q ves pensant ves!
apa!

Escrito por Rebeca a las 8 de Octubre 2004 a las 11:26 PM

Si te sirve de consuelo, La vida en un Jeep es lo menos normal que he hecho (pero también lo más divertido)
:)
La nueva sección telefónica que hago no es tan parecida a la que hacía contigo como pensé en un principio. Es ocio y cultura.
Ah, y yo no creo que seas tan normal. Digamos que no eres convencional, que no es lo mismo.

Escrito por Irene a las 22 de Octubre 2004 a las 02:13 PM

Ah, por cierto, yo también he visto Escuela de Seducción. También he babeado con Javier Veiga. También me ha parecido una peli prometedora, al menos la primera mitad. Pero no es por nada, se les fue la mano con los litros de yogur. Y lo más irónico fue que en los créditos agradecían "la colaboración de Danone" ¿Colaboración? ¿Qué colaboración? Supongo que es Danone quien tiene que agradecerle algo a la pobre película...

(Creo que Rebeca ha dicho algo parecido al respecto, pero es que no la he comprendido bien. Lo siento si estoy reiterando)

Escrito por Irene a las 22 de Octubre 2004 a las 02:17 PM
Escribir un comentario

¿Recordar informacion personal?