1 de Diciembre 2004

Puntería

Sabeu aquella frase tan coneguda de "donde meto el ojo meto la bala"? Si, ho reconec, una frase amb tots els dobles sentits que hi volgueu posar però el tema és... jo no la puc aplicar NI DE BROMA.
En la darrera temporada (això vol dir en els darrers 20 anys) no n'he encertat ni una i últimament cada dia menys. Perquè m'entengeu ho farema nivell estadístic:
Del total de nois en els que he tingut algún interès en la meva vida...
El 75% éren amors platònics
El 20% éren gays
El 4% teníen nòvia
L'1% no em fèien cas (ULL!! Això no vol dir que no m'hagin fet cas gaires - que tampoc- sino que després de fer una tria considerable me'n quedaven molt pocs per poder "atacar")
I és clar si a aquesta meravellos estadística afegim la meva facilitat per insinuar...
Que estic molt bé sola?? I TANT!! Però cada dia ho trobo més curiós tu...perquè no n'encerto ni una...
El que em fa cas es finlandès i als tres dies de quedar amb ell (amb vistes a un imminent enlairament de retorn al seu país - mira que arribo a ser gilipolles també) em comenta com qui no vol la cosa que té nòvia...estupendu!!
El profe de Ioga.. que bo que està Déu méu!! Pues ni em mira...si es que li fa més cas als iaios de la classe que a mi!!! però la pregunta és PER QUÈ???
Ja m'evito parlar sobre lo bo que està l'Eduardo Noriega, o del Santi Millán...ho evito perquè sé que és impossible però collons!! Que és impossible tenir tan mala puntería coi!!!

Escrito por GMMA a las 1 de Diciembre 2004 a las 12:05 AM
Comentarios
Escribir un comentario

¿Recordar informacion personal?