30 de Noviembre 2004

El meu estòmac no m'ho permet

Ahir volia veure la compareixença d'en Josep Maria Asnar (ho escric en català per putejar-lo..que li sentaría fatal i a mi em faria una il.lusió) però no ho vaig fer per evitar efectes col.laterals a la meva integritat física. Així és que després d'aguantar-me tot el dia (perquè mira q la compareixença va ser llarga de collons!!! Ja em diràs si va dir alguna cosa interessant...tantes hores...).
Bé el cas es que arribo avui a classe d'anglès a primera hora del matí.. que dic primera, primeríssima hora del matí (8h) i em trobo un text sobre la compreixença del ja conegut com "JI IS MAI FREN" i evidentment ha passat el que havia de passar...m'he exasperat, m'he començat a posar nerviosa i... m'ha sentat malament l'esmorzar!! Mira que ja ho tenia superat, que feia temps que el meu estòmac havia trnat a la normalitat després de prendre unes pastilletes inútils que costaven 11 euros (collons!) doncs res tot el dia amb l'estòmac regirat....
Si es que...

Escrito por GMMA a las 11:12 PM | Comentarios (0)

16 de Noviembre 2004

I el respecte perifèric on es va quedar?

Estic impressionada per tota aquesta colla de indesitjables que tenen tendència a anomenar-se polítics (especialment els qui ho són de dretes) i es que malgrat que a mi sentir paralr a l'Acebes em regiri l'estòmac ho aguanto estoicament per respecte a tots aquells qui no ens el tenen. M'explicaré... Avui he sentit al (potser mal anomenat) Sr Zaplana enfotent-se de la unitat de la llengua catalana. A veure, jo no diré res sobre la independència de Catalunya perquè no és un tema que tingui clar (ni cap a una banda ni cap a l'altre) però el que si tinc clar és que ens mereixem un respecte i que agradi o no som una nació (entenent com a nació un poble amb cultura i costums pròpies) aleshores jo em pregunto, perquè aquesta gent es creu amb autoritat moral d'enfotrese'n del nostre IDIOMA?? Me'n foto potser jo de que el castellà de Colòmbia sigui diferent al de Veneçuela? I al d'Andalusia?? No, i no és que ho faci per fer un favor a ningú sinó perquè crec que la diversitat ens fa créixer com a persones perquè és un element enriquidor de la cultura... Així doncs si la diversitat és un element "creatiu" perquè ens ho hem de carregar? Que potser tenim por de que la creativitat acabi trencant allò tan cuadriculat i que controlem a la perfecció??
És una llàstima tenir una dreta tan poc "creativa" perquè de fet, si hoi fóssin una miqueta més (exceptuant el cas de l'Acebes que passa de "creativitat" a "elaboració de pel.lícules d'efectes especials")potser seria una oposició més aviat constructiva que no una oposició de "pataleta"
Despertin del seu som,ni senyors falangistes!! La plurinacionalitat espanyola està reconeguda a la constitució espanyola aprovada al 1978... així que ja han tingut temps per conscienciar-s'hi i fer-se a la idea...

Escrito por GMMA a las 12:20 AM | Comentarios (1)