24 de Abril 2004

Sant Jordi 2004, SUSO DE TORO forever

Quin dia de St Jordi tan genial!! tot això tenint en compte que:
1. El llibre q buscava estava esgotat (Jon Sistiaga "Ninguna guerra se parece a otra)
2. Al restaurant on hem anat a sopar hem acabat fent una carta de reclamació
3. Ha plogut i per tant he perdut l'aposta amb la meva profe d'anglès i m'he mullat com un poll

Però ha sigut una passada de dia. Per primer any després de 4 seguit comprant-me el llibre del Sr Andreu Buenafuente a qui admiro i admiraré molt...però si us plau, que es dediqui a fer llibres diferents cada any, arribats al punt d'obrir el llibre i trobar 4 línies comptades de text en una fulla...doncs sona una mica a presa de pèl més que a humor.
Bé al que anàvem, que he dinat tard i he llegit al diari que el Suso de Toro signava llibres a les 4 de la tarda, doncs m'ha faltat temps per córrer a través de la porta de casa i marxar al centre volant. El Suso ha trigat lo seu en arribar però l'espera ha valgut la pena. Com que es veu que no hi ha massa gent interessada en el tema (una llàstima també) només hi havía 3 persones a la cua (jo era la del mig) cosa que ha permès que parlès una miqueta amb ell i que fes una dedicatòria del llibre (que m'havia llegit ja feia un parell de mesos) com Déu mana, amb una miueta de sentiment. Quina gran persona és aquest home!! de veritat que si no heu llegit cap llirbe d'ell ho recomano, és genial coma escriptor i com a persona!!

Escrito por GMMA a las 2:33 AM | Comentarios (3)

22 de Abril 2004

Positivisme amb "profunditat de camp" (uns tres dies per davant, tres dies per darrere, aprox.)

Senyores i senyors haig de fer-los coneixedors d'un estat sense precedents a la història de la humanitat. Estic en època positiva!!! Si, si, ja sé que no us ho creureu però és veritat. Segueixo alterada (com deia en el meu post anterior) però estic molt encoratjada, mira tu per on. Tinc ganes de fer coses i de passar-m'ho bé fent-les!!
Així es que és el vostre moment, si teniu que parlar amb mi d'algún tema "espinós" o si esteu deprimits és el moment dieal epr re´`orrer a la meva personeta, però penseu que això és com les rebaixes del Corte Inglés i que no duren massa així que vosaltres mateixos/es...
Penseu que a més a més estic en període de tranquilització personal, és dir els meus nivells d'alteració estàn sota mínims i estic contenta.....
segur segur que és "l'efecte St Jordi" (el millor dia de l'any, el més maco, hauria de ser la diada de Catalunya...que seria hora d'anarla canviant...)

Escrito por GMMA a las 12:23 AM | Comentarios (4)

17 de Abril 2004

Primavera amunt, primavera avall

Doncs si!! Senyores is enyors la primavera ja és aquí!! No, no us quivoquèssiu pas, la primavera no comença el 21 de Març NOOOO!!! La primavera comença el dia que comences a notar que:
1. ara et fa mal el cap
2. ara ja no
3. ara estàs nerviosa no saps perquè
4. ara ja no
5. ara les hormones es tornen idiotes
6. continúen idiotes
7. No tens ganes de fer res
8. ara sortiríes a córrer la marató
9. PERÒ les hormones segueix gilipolles perdudes (bé de gilipolles n'hi ha a tot arreu, però és evident que les meves hormones no anàven aser l'excepció que confirmès la regla...)
10. ....
etc, etc, etc. I mira q a mi m'agrada la primavera eh? Però cada dia entenc menys perquè; és com si tinguessis la regla permanentment, una tontería asobre que no hi ha qui t'aclari. En fi! ens haurem de conformar amb això fins que arribi l'estiu!!

Escrito por GMMA a las 5:10 PM | Comentarios (4)

14 de Abril 2004

Qui va dir que els dimarts 13 éren dies de mala sort?? (Jon Sisitiaga, quin gran periodista!!)

Doncs això mateix. Ahir va ser 13, i crec que va ser un dels millors dies que he passat des de que estic a la universitat. Vaig gaudir com una "enana" i haig de donar les gràcies a tots aquells que van ajudar a que fos un dia tan genial.
En primer lloc el Fora d'hores, no ho sé, ho sento molt ,dec estar malalta, però després de 4 hores i mitja allà fotuda crec que va valer molt el que vam fer, jo em vaig sentir satisfeta, amb mi mateixa i amb tots els que m'envoltaven. Gràcies a l'Anna, a l'Isaac, a la Rebeca i al Marc.
Després a la tarda la conferència del Jon Sistiaga....quin gran home!! (en tots els sentits!!). Dues hores de xerrada que se'm van passar volant, ja podrien ser això les classes de periodisme a la facultat!!! Crec que ahir vaig aprendre més que en tot el semestre. Un tio proper, simpàtic, que ens va tractar com a professionals pràcticment. un home que creu en el periodisme profundament i que aconsegueix transmetre aquell sentiment....relament IMPRESSIONANT. No sé, espero que aquest sigui el primer de molts "dimarts 13" perquè...
Una injecció de moral no va gens malament a ningú!!

Escrito por GMMA a las 11:30 PM | Comentarios (2)

5 de Abril 2004

Simplement genials

Del disc "Agost" d'Els Pets
"Pau no espera des de la trinxera,
Pau té calr que no vol renunciar.
Pau no es queda resignat a terra,
Pau demà tornarà a començar"
PAU

"Que des que comença el dia
fins a l'hora de dormir
una veu tendra i senzilla
endolceix el teu camí
Que malgrat les ganes boges
de trucar-te que ara tinc
cap paraula, cap penyora,
entorpeixi el teu destí.
Que la sort que ara et gira l'esquena
et retorni l'amor que fins ara només has donat.
Que le shores compartides
et provoquin un somrís;
ara que ja no m'estimes
tand e bo siguis feliç.
Ara que ja no m'estimes,
per favor sigues feliç"
FELIÇ

"El meu veí de sota era del PSUC
va lluitar per el nostre paí vençut.
En va aprendre la llengüa a estones
i malgrat veniur de fora
em va ensenyar què és ser català"
EL MEU VEÍ DE SOTA

"Eres molt llest
i vas canciar
el vermell per
un to més blau.
Descafeïnat com un trist tallat
tebi per fora i per dins glaçat.
Tan triomfador i tan desgraciat
descafeïnat"
DESCAFEÏNAT

Escrito por GMMA a las 10:09 PM | Comentarios (0)